Често поставувани прашања

1. Дали Freya е исклучиво сребрен накит 925?

Да, Freya накитот е исклучиво сребро 925.

2. Дали може да рѓоса накитот?

Не среброто 925 не може да рѓоса.

3. Дали вршите достава низ цела Македонија?

Дa, доставата се врши во сите градови низ Македонија.

4. Дали Freya е македонски бренд или е лиценца?

Freya е македонски бренд кој вложува многу труд и љубов за да го донесе врвниот накит на пазарот.

5. За Колку дена би требало да стигне мојата пратка?

Нашите пратки вообичаено стигнуваат од 2-5 дена од нарачка.