За Freya

За Freya
Нашиот сребрен накит е изработен од професионалци кои внимаваат на секој детал на самиот накит. Изработено со љубов и внимание, накитот FREYA e исклучиво изработен од СРЕБРО 925.
Како настана Freya?
Freya e македонски бренд кој почна да се развива од 2021 година. Огромната љубов кон накитот ја прави нашата продавница уникатна и единствена на пазарот.
Години вложени во истажувања, бирање на дизајни и посветеност на финалниот продукт ја направи FREYA тоа што е денес, уникатна македонска продавница за накит.