White Sparkle Dust

650 ден

Табела со големини

Големина на прстени

Најдете ја големината на прстенот лесно во табелата:

Корисен начин сами да го пресметате обемот на прстот е да ставите лента или конец околу него и да го измерите бројот на милиметри. Погрижете се да не ја влечете лентата или конецот премногу цврсто, туку држете ги малку отпуштени.

52
54
Исчисти
SKU: RNG-00024 Категорија
Дополнителни информации
Тежина 1.2 g
Боја

Големина

52, 54