Simple Bliss

1,200 ден

Табела со големини

Големина на прстени

Најдете ја големината на прстенот лесно во табелата:

Корисен начин сами да го пресметате обемот на прстот е да ставите лента или конец околу него и да го измерите бројот на милиметри. Погрижете се да не ја влечете лентата или конецот премногу цврсто, туку држете ги малку отпуштени.

54
Исчисти
SKU: RNG-00018 Категории , ,
Дополнителни информации
Тежина 2.5 g
Боја

Големина

54